Cum se indreapta lonjeroanele la un BMW Seria 3

Cum se indreapta lonjeroanele la un BMW Seria 3

De cand am lansat Inspector pe Teren am vazut multe masini cu probleme de caroserie, de la unele minore (cum ar fi revopsiri, imbinare proasta a elementelor, chituiri etc...), pana la unele grave (cum ar fi suduri pe lonjeroane, taieturi de prag, taieturi si suduri pe stalpi etc...).

Astazi vreau sa va arat cateva poze de la o reparatie a unui BMW Seria 3 lovit frontal destul de rau si cu ambele lonjeroane strambe. 

Reparatia efectuata este neconforma cu standardele de reparatie specificate de producator si va afecta pe viitor comportamentul acestei masini in cazul unui alt impact frontal.

Cea mai mare problema intr-o situatie similara este ca 9 din 10 cumparatori nu isi vor da seama de aceasta reparatie si vor cumpara masina. 

Cu siguranta ea va fi expusa spre vanzare intr-o stare impecabila, cu un luciu deosebit care sa ia ochii cumparatorului si sa ii distraga atentia de la alte verificari.

ATENTIE! In cele mai multe cazuri astfel de masini AU KM REALI! Tocmai de aceea ele se repara si se repun la vanzare, pentru ca se merge pe probarea kilometrilor reali care pentru multi cumparatori este tot ce conteaza atunci cand cumpara o masina.

Dar sa nu mai lungim vorba, va las sa analizati imaginile.

BMW Seria 3 lonjeroane strambe 1

BMW Seria 3 lonjeroane strambe 2

BMW Seria 3 lonjeroane strambe 3

Reparatie Lonjeroane

Reparatie Lonjeroane 4

BMW Seria 3 lonjeroane strambe 4BMW Seria 3 lonjeroane strambe 5BMW Seria 3 lonjeroane strambe 6BMW Seria 3 lonjeroane strambe 8BMW Seria 3 lonjeroane strambe 10

Asa ca foarte mare atentie atunci cand cumperi o masina rulata. Sansele de a lua teapa sunt foarte mari. De aceea trebuie sa verifici cu atentie masina inainte de cumparare, iar daca nu te pricepi apeleaza la un specialist.

Daca nu cunosti un specialist, poti apela cu incredere la serviciul Inspector pe Teren si pentru doar 249 RON un inspector merge la fata locului si face o verificare cumpleta a masinii. Mai multe detalii despre Inspector pe Teren afla aici.