Despre Noi

DESPRE NOI


Cum a inceput totul


Noi suntem de parere ca nu totul este o teapa atunci cand vorbim despre piata auto SH din Romania. Si ne concentram toate fortele si atentia pentru a va ajuta sa identificati si verificati masina rulata ideala pentru voi si familia voastra.

Am pornit acest serviciu din pasiunea pentru masini si din dorinta de a ajuta oamenii sa isi gaseasca, fara emotii si batai de cap, masina mult dorita.

InspectorAuto a luat nastere in 2015, iar de atunci scopul nostru a fost acela de a ajunge unde suntem acum: cel mai transparent, prompt si obiectiv serviciu de verificare auto din Bucuresti. Si pentru ca ne dorim sa fim si mai aproape de voi, facem toate eforturile necesare pentru a va fi la dispozitie si in weekend-uri.

Stadiul actual si planurile de viitor


In momentul de fata, InspectorAuto.ro este intruchiparea primei unitati de verificari auto complete cu sediu fix, utilat si dotat complet, unde echipa noastra extinsa efectueaza zi de zi verificari in deplina siguranta si transparenta pentru clientii nostri.

Iar din anul 2021, din dorinta de a duce pasiunea la un alt nivel, am infiintat si primul serviciu de vanzari transparente de masini la mana a doua. Fie ca vorbim de masini in regim de consignatie verificate de catre noi din bara in bara, sau de masini importate direct de catre noi, cu istoric complet de service, in stocul nostru veti gasi mereu masini prezentate asa cum sunt, cu bune si cu rele, obiectiv si fara ascunzisuri.

Avem in dezvoltare si multe alte proiecte pentru a extinde echipa si paleta de servicii oferite.

Tot ce ne dorim este sa devenim din ce in ce mai buni. Pentru voi!

Echipa noastra


Suntem un colectiv tanar. Iar toti impartasim aceeasi pasiunea comuna, fiecare venind in sprijinul echipei cu experienta diversificata in domeniul auto.

Si nu in ultimul rand, multumita voua, echipa noastra este in continua expansiune.
Ce spun clientii despre noi

Recenziile noastre