Consultanta specializata

CONSULTANTA SPECIALIZATA

Sunteti indecisi in privinta autoturismului pe care vi-l doriti? Aveti intrebari ori nelamuriri cu privire la acesta?

Ne puteti contacta la unul dintre numerele afisate pe pagina, fie telefonic fie pe WhatsApp, si veti fi preluat in cel mai scurt timp de catre unul dintre colegii nostri care va va raspunde la toate intrebarile iar in urma discutiilor purtate, va va indruma catre autoturismul care se potriveste cel mai bine nevoilor si posibilitatilor dumneavoastra! Ba mai mult, la nevoie, va va ajuta inclusiv sa il gasiti! Sesiunile de consultanta nu sunt limitate la un anumit timp si nu sunt unice. Adica nu te taxam inca o data daca vrei sa ne mai adresezi cateva intrebari ulterior. In alta ordine de idei, discutam intr-o maniera prietenoasa, pe indelete, cand este nevoie.

Consultanta se poate desfasura fie telefonic, fie fata in fata, in timp ce sorbim si cate o cafea. Tu alegi, in functie de situatie. Intre noi fie vorba, ideal ar fi sa ne vizitezi la sediul nostru. Asa ne putem si cunoaste cum se cuvine.

Important este, indiferent de cum se desfasoara, ca tu sa fi complet informat la final. Si noi impreuna sa stim apoi ce avem de facut mai departe ca tu sa intri in posesia autoturismului cel mai potrivit pentru tine, nevoile si familia ta.

Tariful unei sesiuni de consultanta este de 299 RON.

Contacteaza-ne aici