Istoric Daune InspectorAuto.ro - Afla exact unde a fost lovita masina

Istoric Daune InspectorAuto.ro - Afla exact unde a fost lovita masina

Incepand din luna septembrie 2019 pe InspectorAuto.ro vei gasi informatii foarte detaliate despre istoricul de daune al masinilor second hand. Vei afla daca masina a fost lovita frontal, a avut doar o aripa avariata sau daca a fost dauna totala.

Totul foarte simplu si evidentiat pe caroseria masinii verificate alaturi de valoare estimata de reparatie.

Istoricul de daune este foarte specific si imparte masina in 27 de zone astfel incat avariile masinii sa fie cat mai precise.

Iata mai jos un exemplu cu o masina dauna totala, avariata pe aproape toate zonele caroseriei inclusiv declansarea airbagurilor (zona 17).

Raport istoric daune detaliat InspectorAuto

Un alt exemplu ar fi o masina avariata relativ usor pe partea dreapta:

Istoric daune detaliat inspectorAuto.ro masina avariata usor

Conform unui sondaj realizat de InspectorAuto.ro in lua august 2019, reiese ca istoricul de daune este mult mai important decat istoricul de kilometri pentru masinile second hand.

sondaj daune

Un alt studiu InspectorAuto.ro arata ca probabilitatea de a lua teapa atunci cand vrei sa cumperi o masina second hand creste pe masura de bugetul alocat ahizitiei scade. 

Din pacate in ziua de astazi kilometri sunt foarte volatili pentru ca atunci cand sunt dati inpoi din toate calculatoarele masinii, folosind echipamente profesioniste, este aproape imposibil sa iti dai seama cat avea masina inainte, poti maxim sa vezi ca s-a intervenit asupra lor, 

Astfel ca verificarea tehnica a masinii si a daunalitatii sunt pasi determinanti in decizia de cumparare.

Verificarea de daune se poate face in 2 moduri.

1. Verificarea de Daune Online cu ajutorul seriei de sasiu.

2. Verificare pe Teren