Verificare masina second hand: Renault Clio III

Verificare masina second hand: Renault Clio III

Salut, sunt Andrei si vreau sa va povestesc cate ceva despre Clio III verificat astazi.

Pentru ca tot vorbeam ieri in comentarii cu voi despre ideea de "dublu standard".

Am verificat masini din astea din Romania de m-am plictisit. Atat eu cat si colegii mei. De la 50.000 la 270.000 km, le-am vazut pe toate.
Uite ca zilele trecute am vazut una similara cu cele din Romania, de la flote, doar ca venita direct de la mama lor, din Franta.

Abia asteptam. Sa vedem cum e. Daca este vreo diferenta.

renault clio iii verificare inspectorauto spate

renault clio iii verificare inspectorauto bord

renault clio iii verificare inspectorauto motor

renault clio iii verificare inspectorauto tester

Masina asta arata bine. Era ingrjita si intretinuta. Sau mai bine zis, cel care a avut-o pe mana a avut grija de ea si a exploatat-o corespunzator. Si asta se vedea. Atat fizic, la sunetele emise, valorile de pe tester si nu in ultimul rand, la proba de drum.

Diferenta majora fata de masinile de flota din RO echivalente? Motorul. Asta era cel de 90 de cai putere. Si desi, pe hartie 15 cai nu par multi, dinamica masinii se schimba total. Geometria variabila a turbinei chiar face minuni. 
Masina altfel, era tipluta. Nu avem mare lucru de zis despre ea. A fost o verificare de rutina. Totul a fost ok, nu cerea bani (nimic in afara de revizie, filtre si fluide).
Ziceam de dublul standard..
Pai ce sa zic.
E fix pix.
Mit samsaresc, asa cum spuneam.
Masina este identica si la fel!
Are aceleasi materiale, suna la fel, merge la fel si asa mai departe. Asa ca nu mai puneti botul, pe romaneste, la toate povestile celor care cauta portite ca sa-si vanda marfa. 
Probabil o sa se umple aria de comentarii de adrese cum ca nu stiu ce vorbesc insa, pana una alta, zilnic mananc si respir masini si pana acum pe mine nici o situatie nu m-a convins de existenta dublului-standard. Dar poate mi se va schimba parerea candva, nu stiu. Astept!
________________________________________________________________
Hai sa ne zicem oful. Dati afara tot ce aveti de dat vis-a-vis de asa-zisul dublu standard. Sa va aud!
Liber la taifas in comentarii! Sa fie bascalie, zic. Dar fara porcaieli si romanisme, porfavor!