Verificarea istoricului masinii in 4 pasi si in mai putin de 5 minute

18 ianuarie 2016 1 Mihai Cune

verificarea-istoricului-masinii-in-4-pasi-si-in-mai-putin-de-5-minute.png

InspectorAuto.ro este un instrument de putere aflat la indemana cumparatorului atunci cand achizitioneaza o masina rulata. Altfel spus, InspectorAuto.ro este instrumentul tau de putere, care te va ajuta sa cumperi o masina second hand in siguranta, minimizandu-ti sansele de a fi pacalit.

La ce intrebari iti raspunde InspectorAuto.ro atunci cand vrei sa cumperi o masina rulata in siguranta?

 1. Ce incidente a avut masina in trecut si cat de grave au fost?
 2. A avut masina elemente de caroserie reparate sau revopsite?
 3. Corespund datele tehnice ale masinii cu cele declarate de vanzator?
 4. Corespund dotarile din fabrica ale masinii cu cele declarate de vanzator?
 5. Figureaza masina adusa din Europa cu incidente majore intr-una dintre urmatoarele tari: Germania, Franta, Italia, Olanda, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia?
 6. Figureaza masina ca fiind furata intr-una dintre tarile verificate?

Doar 4 pasi pentru verificarea istoricului auto. Ai nevoie doar de VIN sau seria de sasiu. Durata: aproximativ 5 minute.

 1. Numarul unic de identificare VIN - seria de sasiu.
 2. Alegerea tipului de raport potrivit pentru masina verificata si finalizarea comenzii.
 3. Plata in siguranta prin Card (2% reducere) sau SMS.
 4. Vizualizarea raportului si primirea acestuia pe email. Dureaza numai cateva secunde dupa finalizarea platii.

Pasul 1. Numarul unic de identificare VIN - Seria de sasiu.


Completeaza atent numarul unic de identificare VIN sau seria de sasiu in formularul de pe prima pagina a site-ului si apasa butonul "VERIFICA ISTORIC".

formular introducere vin - serie de sasiu pe inspectorauto.ro

Numarul de identificare (VIN - Vehicle Identification Number) sau seria de sasiu este un identificator unic pentru fiecare autovehicul. VIN-ul este format din 17 caractere, cifre si litere, si nu poate contine  literele: Q, I sau O.

VIN-ul sau seria de sasiu, poate fi gasit in cartea masinii, pe talon la litera E sau in partea stanga jos a parbrizului.

Pasul 2. Alegerea tipului de raport potrivit pentru masina verificata si finalizarea comenzii.


Dupa apsarea butonului "VERIFICA ISTORIC" de la pasul anterior, daca VIN-ul introdus este corect, vei fi directionat catre pagina de comanda unde vei vedea o identificare sumara dupa seria de sasiu. Aceasta identificare este una sumara, iar o decodare completa a VIN-ului va fi prezenta in raportul final.

identificare sumara dupa seria de sasiu - vin - inspectorauto.ro

Pe aceasta pagina vei putea alege produsul potrivit pentru masina pe care vrei sa o verifici.  

InspectorAuto.ro iti pune la dispozitie doua rapoarte de verificare a istoricului auto online si o verificare tehnica intr-un service autorizat.

2.1. Alege "Verificare istoric incidente si furt Romania" daca masina pe care vrei sa o verifici a fost cumparata de noua din Romania sau a fost adusa din Europa si condusa o perioada in Romania.

verificare istoric incidente si furt romania - inspectorauto.ro

2.2. Alege "Verificare istoric incidente majore si furt Europa" daca masina pe care vrei sa o verifici a fost adusa recent dintr-una din urmatoarele tari: Germania, Franta, Italia, Olanda, Ungaria, Polonia, Portugalia, Cehia, Slovacia.

verificare istoric incidente majore si furt Europa - inspectorauto.ro

NOTA: Daca masina a fost adusa de ceva timp, circuland in Romania in tot acest timp, iti recomandam sa alegi atat raportul de Romania cat si pe cel de Europa. Asa vei afla si daca masina a avut vreun incident cat a rulat in Romania dar si afara.

2.3. Pentru a te asigura ca masina pe care vrei sa o cumperi este OK si din punct de vedere tehnic iti recomandam sa faci si o verificare intr-un service autorizat. Momentan acest produs este valabil numai pentru Bucuresti si imprejurimi. In curand va fi disponibil si pentru celelalte orase mari din tara.

verificare tehnica masina in service autorizat - inspectorauto.ro

Dupa ce ai selectat produsul dorit, pentru a finaliza comanda trebuie sa-ti completezi numele, adresa de email si sa alegi metoda de plata dorita.

Poti face plata prin SMS sau CardLa plata prin Card beneficiezi de 2% reducere.

facturare si plata pe inspectorauto.ro

ATENTIE! Adresa de email introdusa trebuie sa fie una corecta si la care ai acces pentru ca la final vei primi raportul pe email!

Dupa ce ai completat datele de mai sus vei vedea sumarul comenzii si butonul "Finalizare Comanda" pe care trebuie sa il apesi pentru a face plata.

sumar comanda inspectorauto.robuton finalizare comanda pe inspectorauto.ro

Pasul 3. Plata in siguranta prin Card (2% reducere) sau prin SMS.


In functie de metoda de plata aleasa la pasul anterior, dupa apsarea butonului "Finalizare Comanda" vei fi directionat pe site-ul procesatorului de plati pentru efectuarea platii.

Daca ai optat pentru plata prin Card va trebui sa introduci datele cardului intr-un formular ca cel din imagine si sa urmezi instructiunile de pe ecran. Platind cu cardul beneficiezi de 2% reducere.

plata cu cardul pe inspectorauto.ro

Daca ai optat pentru plata prin SMS va trebui sa introduci numarul de telefon de pe care vrei sa platesti si sa urmezi instructiunile de pe ecran.

plata prin SMS pe inspectorauto.ro

Pasul 4. Vizualizarea raportului si primirea acestuia pe email. Dureaza numai cateva secunde dupa finalizarea platii.


Odata finalizata plata vei fi directionat inapoi catre InspectorAuto.ro unde vei putea vizualiza raportul solicitat, iar in acelasi timp il vei primi si pe email.

cont utilizator pe inspectorauto.ro

Felicitari! Ai reusit sa verifici masina pe InspectorAuto.ro.

Daca ai intrebari sau nelamuriri nu ezita sa ne conactezi sau sa adaugi un comentariu la acest articol.

1 Comentariu

Alin Ciovirnache 12 februarie 2017 20:38

Bună seara!
Se poate plăti și cu PayPal?
Va mulțumesc,
Alin Ciovirnache

Lasa un comentariu

Commentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la violenta sau ura, vor fi sterse. Ii incurajam pe cititori sa ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate.

Verifica VIN

VIN

Cautare informatii disponibile