Verificarea istoricului masinii (kilometri, daune) in mai putin de 5 minute.

Verificarea istoricului masinii (kilometri, daune) in mai putin de 5 minute.

InspectorAuto.ro este un instrument de putere aflat la indemana cumparatorului atunci cand achizitioneaza o masina rulata. Altfel spus, InspectorAuto.ro este instrumentul tau de putere, care te va ajuta sa cumperi o masina second hand in siguranta, minimizandu-ti sansele de a fi pacalit.

La ce intrebari iti raspunde InspectorAuto.ro atunci cand vrei sa cumperi o masina rulata in siguranta?

  1. Are masina kilometri reali? (istoricul de kilometri este disponibil pentru anumite masini, mai multe detalii pe pagina de comanda).
  2. A fost avariata masina in tara de origine? (valabil pentru masinile aduse din Belgia, Olanda, Italia, Franta, Germania, disponibilitatea informatiilor va fi verificata pe pagina de comanda)
  3. A avut masina cumparata de noua din Romania incidente sau daune in trecut?
  4. A avut masina cumparata de noua din Romania elemente de caroserie reparate sau revopsite?
  5. Corespund datele tehnice ale masinii cu cele declarate de vanzator?
  6. Corespund dotarile din fabrica ale masinii cu cele declarate de vanzator?
  7. Figureaza masina ca fiind furata intr-una dintre tarile verificate?
  8. Cum arata masina cand a plecat din tara de origine? (valabil pentru anumite masini, disponibilitatea fotografiilor arhivate va fi vizibila pe pagina de comanda).

Doar 4 pasi pentru verificarea istoricului auto. Ai nevoie doar de VIN sau seria de sasiu. Durata: aproximativ 5 minute.

  1. Numarul unic de identificare VIN - seria de sasiu.
  2. Alegerea tipului de raport potrivit pentru masina verificata si finalizarea comenzii.
  3. Plata in siguranta prin Card (2% reducere) sau SMS.
  4. Primirea raportului pe email. Dureaza numai cateva minute dupa finalizarea platii.

Pasul 1. Numarul unic de identificare VIN - Seria de sasiu.


Completeaza atent numarul unic de identificare VIN sau seria de sasiu in formularul de pe prima pagina a site-ului si apasa butonul "VERIFICA ISTORIC".

formular introducere vin - serie de sasiu pe inspectorauto.ro

Numarul de identificare (VIN - Vehicle Identification Number) sau seria de sasiu este un identificator unic pentru fiecare autovehicul. VIN-ul este format din 17 caractere, cifre si litere, si nu poate contine  literele: Q, I sau O.

VIN-ul sau seria de sasiu, poate fi gasit in cartea masinii, pe talon la litera E sau in partea stanga jos a parbrizului.

Pasul 2. Alegerea tipului de raport potrivit pentru masina verificata si finalizarea comenzii.


Dupa apsarea butonului "VERIFICA ISTORIC" de la pasul anterior, daca VIN-ul introdus este corect, vei fi directionat catre pagina de comanda unde vei vedea o identificare sumara dupa seria de sasiu. Aceasta identificare este una sumara, iar o decodare completa a VIN-ului va fi prezenta in raportul final in functie de disponibilitatea marcata in tabelul de la punctul urmator (2.1).

identificare sumara dupa seria de sasiu - vin - inspectorauto.ro

Pe aceasta pagina vei putea alege raportul potrivit pentru masina pe care vrei sa o verifici.  

InspectorAuto.ro iti pune la dispozitie mai multe rapoarte de verificare a istoricului auto online.

2.1. Alege "Raportul InspectorAuto" pentru masinile aduse din Olada, Belgia, Italia, Franta si Germania, tinand cont de datele marcate ca disponibile in tabelul de pe pagina de comanda.

Scopul acestui tabel este de a va arata ce date avem disponibile despre masina verificata inainte de a comanda raportul.

Nota!

Dupa afectuarea platii, pe raport vor aparea doar datele (randurile din tabel) marcate cu bifa verde si textul Disponibil.

Datele marcate cu X rosu si textul indisponibil nu vor aparea pe raport nici dupa efectuarea platii pentru ca nu le avem in baza de date.

Iata un astfel de exemplu mai jos:

exemplu raport istoric kilometri inspectorauto

Dupa ce ai VERIFICAT DATELE DISPONIBILE si ai selectat raportul, pentru a finaliza comanda trebuie sa-ti completezi numele, adresa de email, orasul, judetul si sa alegi metoda de plata dorita.

Poti face plata prin SMS sau CardLa plata prin Card beneficiezi de 2% reducere.

facturare si plata pe inspectorauto.ro

ATENTIE! Adresa de email introdusa trebuie sa fie una corecta si la care ai acces pentru ca la final vei primi raportul pe email!

Dupa ce ai completat datele de mai sus vei vedea sumarul comenzii si butonul "Finalizare Comanda" pe care trebuie sa il apesi pentru a face plata.

exemplu comanda raport inspectorauto

Pasul 3. Plata in siguranta prin Card (2% reducere) sau prin SMS.


In functie de metoda de plata aleasa la pasul anterior, dupa apsarea butonului "Finalizare Comanda" vei fi directionat pe site-ul procesatorului de plati pentru efectuarea platii.

Daca ai optat pentru plata prin Card va trebui sa introduci datele cardului intr-un formular ca cel din imagine si sa urmezi instructiunile de pe ecran. Platind cu cardul beneficiezi de 2% reducere.

plata prin card cu reducere inspectorauto

Daca ai optat pentru plata prin SMS va trebui sa introduci numarul de telefon de pe care vrei sa platesti si sa urmezi instructiunile de pe ecran.

plata prin SMS raport inspectorauto

Pasul 4. Vizualizarea raportului si primirea acestuia pe email dureaza maxim 10 minute dupa efectuarea platii.

Felicitari! Ai reusit sa verifici istoricul masinii pe InspectorAuto.ro.

Daca ai intrebari sau nelamuriri nu ezita sa ne conactezi sau sa adaugi un comentariu la acest articol.