Contact: 0733 461 105; L-V 9-18

Despre Noi

Cine este InspectorAuto.ro si cu ce te poate ajuta sa cumperi o masina second hand in siguranta.

De ce exista InspectorAuto.ro ?

Pentru ca noi credem in tranzactiile auto oneste si transparente si ne dorim sa nu mai existe oameni pacaliti atunci cand cumpara o masina second hand.

Care este misiunea/promisiunea noastra?

Misiunea noastra este sa furnizam cat mai multe informatii despre istoricul si starea autovehiculelor, ajutand astfel oamenii sa ia cea mai buna decizie atunci cand cumpara o masina.

Cum facem asta?

Pentru a ne indeplini promisiunea am lansat InspectorAuto.ro, primul instrument online care permite cu adevarat verificarea imediata a istoricului autovehiculelor. Astfel, tu, cumparatorul de masina rulata, esti mult mai bine informat si riscul de a da banii pe un autovehicul cu vicii ascunse este mult mai mic.

Ce este in fond InspectorAuto.ro ?

InspectorAuto.ro este un instrument de putere aflat la indemana cumparatorului atunci cand achizitioneaza o masina rulata.

 

Apeland la InspectorAuto.ro pentru a verifica masina inainte de achizitie scutesti timp si bani, iar sansele sa ajungi la un vanzator de rea-credinta sau sa cumperi o masina cu probleme mari scad considerabil.

 

Printr-o simpla verificare a istoricului masinii dupa VIN sau seria de sasiu, poti afla informatii detaliate despre incidentele anterioare ale autovehiculului atat din Romania cat si din Europa si noi vom verifica pentru tine daca masina a fost raportata ca furata in 6 tari din Europa printre care si Romania.

 

Totodata, iti oferim posibilitatea de a comanda online, direct pe InspectorAuto.ro, o verificare tehnica a masinii dorite, intr-un service auto.

Dezvoltarea ulterioara a platformei noastre va face posibila si verificarea altor informatii utile.

 

Cu respect,

Mihai Cune

Fondator si Director General InspectorAuto.ro

Cu experienta de peste 10 ani domeniul auto online.

0733 461 105

LinkedIn 

Atentie! 6 din 10 masini vandute pe internet au daune ascunse.

*Studiu realizat de InspectorAuto.ro pe 100 de anunturi alese aleator, care aveau bifa "fara accident"

Verifica VIN

VIN

Cautare informatii disponibile