Contact: 0733 461 105; L-V 9-18

Despre Noi

Cine este InspectorAuto.ro si cu ce te poate ajuta sa cumperi o masina second hand in siguranta.

De ce exista InspectorAuto.ro ?

Pentru ca noi credem in tranzactiile auto oneste si transparente si ne dorim sa nu mai existe oameni pacaliti atunci cand cumpara o masina second hand.

Care este misiunea/promisiunea noastra?

Misiunea noastra este sa furnizam cat mai multe informatii despre istoricul si starea autovehiculelor, ajutand astfel oamenii sa ia cea mai buna decizie atunci cand cumpara o masina.

Cum facem asta?

Pentru a ne indeplini promisiunea am lansat InspectorAuto.ro, primul instrument online care permite cu adevarat verificarea imediata a istoricului autovehiculelor. Astfel, tu, cumparatorul de masina rulata, esti mult mai bine informat si riscul de a da banii pe un autovehicul cu vicii ascunse este mult mai mic.

Ce este in fond InspectorAuto.ro ?

InspectorAuto.ro este un instrument de putere aflat la indemana cumparatorului atunci cand achizitioneaza o masina rulata.

 

Apeland la InspectorAuto.ro pentru a verifica masina inainte de achizitie scutesti timp si bani, iar sansele sa ajungi la un vanzator de rea-credinta sau sa cumperi o masina cu probleme mari scad considerabil.

 

Printr-o simpla verificare a istoricului masinii dupa VIN sau seria de sasiu, poti afla informatii detaliate despre incidentele anterioare ale autovehiculului atat din Romania cat si din Europa sau poti afla istoricul de kilometri sau istoricul detaliat al reviziilor,

Totodata, pentru a fi 100% sigur ca masina pe care o cumperi are atat istoricul ok cat si o stare tehnica corespunzatoare, iti punem la dispozitie serviciul Inspector pe Teren. 

Serviciul Inspector pe Teren a fost lansat pentru a veni in completarea verificarilor online. Daca prin verificarea online afli informatii despre istoricul masinii, inspectorul pe teren te insoteste la vizionarea masinii si face o verificare completa la fata locului pentru ca tu sa fii sigur ca faci cea mai buna alegere.

Inspectorul pe Teren este prietenul priceput de care ai nevoie atunci cand cumperi o masina.

Dezvoltarea ulterioara a platformei noastre va face posibila si verificarea altor informatii utile.

Cu respect,

Mihai Cune

Fondator InspectorAuto.ro

Cu experienta de peste 12 ani domeniul auto.

Atentie! 6 din 10 masini vandute pe internet au daune ascunse.

*Studiu realizat de InspectorAuto.ro pe 100 de anunturi alese aleator, care aveau bifa "fara accident"

Verifica VIN

VIN

Cautare informatii disponibile