VERIFICARE VIN SAU SERIE SASIU PEUGEOT

VERIFICARE VIN SAU SERIE SASIU PEUGEOT

Verificare vin sau serie de sasiu pentru autoturismele Peugeot. Afla cum poti decoda gratuit seria de sasiu sau VIN-ul autoturismelor Peugeot si aflat istoricul lor.

Asa cum CNP-ul ofera destul de multe informatii despre o persoana, intr-un mod similar functioneaza VIN-ul unui autovehicul. VIN este prescurtarea de la Vehicle Identification Number – o serie de cifre care, decodate, ofera informatii despre istoricul unui autovehicul particular.

Peugeot este una dintre cele mai achizitionate marci auto franceze. Daca doresti sa afli mai multe detalii despre masina ta, poti face o verificare a VIN-ului pentru Peugeot-ul tau.

Infiintata in 1810, acum aproape 200 de ani, Peugeot este acum parte a grupului PSA. Producatorul francez are sediul central in Sochaux, Franta. In momentul de fata, Peugeot produce autovehicule ce cuprind toate clasele, exceptand pick-up. Fun fact: unele dintre masinile produse de Peugeot in perioada 1950-1960 inca sunt folosite in tari precum Cuba.

Peugeot ofera actual 10 modele de baza in categoria autovehiclelor: Peugeot 108, 208, 301, 308, 308 SW, 508, 508 SW, 5008 MPV, Tepee si Traveler. De asemenea, linia Peugeot include si 3 modele de baza din categoria SUV: Peugeot 2008, 3008 si 4008. Pe langa acestea, producatorul francez ofera si doua autoturisme hibride: Peugeot iOn si 508 RXH.

In medie, producatorul francez vinde 1 milion de vehicule pe an. Peugeot 308 este cel mai bine vandut model din intreaga gama, cu aproximativ 213.000 de unitati vandute in 2015.

Oferind 270 CP, modelul 308 GTi beneficiaza de titlul de cel mai puternic vehicul din gama Peugeot.

Desi marca franceza este cunocuta prin faptul ca ofera o calitate decenta a constructie si fiabilitate crescuta a motorului, este recomandat cu tarie sa faci o verificare VIN a masinii tale Peugeot, pentru a afla mai multe detalii despre aceasta, inclusiv posibile accidente nedeclarate de catre proprietarul anterior.

Verificare VIN - Serie Sasiu - Peugeot-308-GTi

Verificare VIN - Serie Sasiu - Peugeot-308 

Seria de caroseriei a masinii tale Peugeot te ajuta sa obtii piese de schimb compatibile, precum si sa obtii codul de culoare al vopselei. Pe langa toate acestea, un serviciu specializat de verificare VIN Peugeot va afisa informatii despre istoricul masinii, in cazul in care doresti sa cumperi second hand. Vei afla informatii despre accidente in care a fost implicata, servisari in centre autorizate, sau, intr-un caz nefericit, daca masina face obiectul unui furt.