Gratuit:Ghidul Practic pentru Verificarea unei Masini Second-Hand

Gratuit:Ghidul Practic pentru Verificarea unei Masini Second-Hand

InspectorAuto.ro  lanseaza un ghid practic de verificare a automobilelor, destinat cumparatorilor de masini de ocazie care vor sa reduca la minimum sansele sa ia o decizie proasta si sa verifice masinile ca niste profesionisti. Ghidul practic de verificare este disponibil gratuit si poate fi descarcat din formularul de la finalul articolului, tiparit si completat de catre orice persoana care doreste sa cumpere o masina rulata in siguranta. 

Un vanzator care stie sa vorbeasca si un automobil curat, aparent ingrijit, pot sa apeleze la emotionalul cumparatorului foarte usor, iar acesta sa lase garda jos, sa fie mai putin atent la ceea ce e pe cale sa cumpere. Avand ghidul in fata si pixul in mana, cumparatorul nu mai poate sa omita etape importante in procesul de verificare a masinii.

Gratuit: Ghidul Practic pentru Verificarea unei Masini Second-Hand

Scopul ghidului este de a-i face pe clientii de automobile atenti la detalii si rigurosi indiferent cat de atragatoare este masina sau cat de frumoase sunt vorbele vanzatorului.

Ghidul are 6 pagini si 53 de puncte de verificare. Exista atat o varianta pentru masinile din Romania, cat si una pentru masinile aduse din alte tari.

extras din ghidul gratuit inspectoruato

Acest ghid nu inlocuieste verificarea istoricului masinii online si intr-un service. Aceste etape sunt in continuare foarte importante si complementare ghidului de verificare, ele fiind recomandate inclusiv in ghid.

Nu in ultimul rand, cumparatorii, avand in fata cate un ghid completat pentru fiecare masina vizionata, pot analiza la rece ce e bine si ce e rau la fiecare automobil in parte, iar in definitiv sa aleaga masina potrivita si sa nu fie pacaliti. 

Acest ghid este menit sa-l aduca pe client mai degraba in zona rationala a procesului de achizitie si sa-l indeparteze de sfera emotionala, care poate mult mai usor sa-l conduca spre o alegere paguboasa.

Despre problema emotionalui exploatata de samsari si despre setarea corecta a asteptarilor atunci cand cumparam o masina rulata poti citi mai multe aici: 7 Sfaturi pentru Setarea Corecta a Asteptarilor atunci cand Cumperi o Masina Rulata.

Estimarile InspectorAuto.ro arata ca aproximativ 80% dintre masinile aduse in Romania din alte tari au kilometrajele date inapoi, iar aceasta nu este intotdeauna cea mai mare problema: 60% dintre masini au vicii ascunse. Toate acestea pot duce, ulterior achizitiei, la costuri de utilizare mari si neprevazute. Tocmai de aceea verificare temeinica a masinilor inainte de achizitie este foarte importanta.

De mai bine de zece ani, de cand am inceput sa activez in industria auto, visez la o piata second-hand transparenta si onesta in care sa nu mai existe oameni pacaliti de samsari sau pseudo-dealeri. Asa ca, in completarea posibilitatii de a verifica istoricul masini online pe InspectorAuto.ro, am creat si un ghid de inspectie pe care oamenii pot sa-l descarce si sa-l completeze atunci cand vizioneaza o masina pe care vor sa o cumpere. 

Descarca si tu GRATUIT: Ghidul Practic pentru Verificarea unei Masini Second-Hand, introducand adresa de email in formularul de mai jos.