Afla istoricul de kilometri pe InspectorAuto.ro.

Afla istoricul de kilometri pe InspectorAuto.ro.

Ne bucuram sa anuntam ca am introdus o noua componenta foarte importanta in rapoartele despre autovehiculele second hand: verificarea kilometrajului. Fata de alte servicii care agrega informatii despre kilometraj trecute in anunturile de vanzare, InspectorAuto.ro furnizeaza informatiile despre kilometri din mai multe baze de date verificate, kilometri fiind consemnati in diverse ocazii – revizii, accidente, inspectii tehnice, etc... Astfel, scade riscul de a cumpara o masina cu kilometrajul dat inapoi.

Posibilitatea de a furniza informatii legate de kilometri devine una dintre cele mai puternice componente ale InspectorAuto.ro, alaturi de inregistrarile privind incidentele din istoricul masinii si de serviciul de verificare fizica a masinilor pe teren – Inspector pe Teren.

Mereu am militat pentru o piata auto a masinilor rulate mai transparenta si mai onesta, iar acum putem oferi informatii despre istoricul kilometrajului masinilor rulate. Este o informatie pretioasa care ii poate ajuta pe clienti sa isi dea seama daca autovehiculul respectiv are kilometrii dati inapoi sau nu.

Baza de date cu istoricul de kilometri al masinilor include peste sase milioane de autoturisme, cu istoric de kilometri incepand din 2007 incoace si provenite din tari precum Olanda, Belgia, Germania, Franta si Italia.

Introducerea componentei legata de kilometri in rapoartele InspectorAuto.ro vine in contextul in care acest instrument de verificare a masinilor are un design revizuit al site-ului si al rapoartelor.

Asadar, acum oamenii pot afla inainte sa plateasca ce informatii sunt disponibile despre o anumita masina. Apoi decid daca merg mai departe si cumpara unul sau mai multe dintre rapoartele disponibile contra-cost.

Este foarte important ca oamenii interesati sa cumpere o masina rulata sa consulte InspectorAuto.ro. Pe baza informatiilor primite prin intermediul nostru pot decide ce fac mai departe in procesul de achizitie. Pot sa mearga sa vizioneze masina sau nu. Pot sa aleaga sa ia cu ei un Inspector pe Teren, pus la dispozitie tot de InspectorAuto.ro, pentru ca un specialist independent sa analizeze starea masinii pe loc.

De asemenea, nu uitati de ghidul practic de verificare a masinilor rulate disponibil Gratuit aici:  https://inspectorauto.ro/ro/blog/gratuit-ghidul-practic-pentru-verificarea-unei-masini-second-hand/